Немски производител на плочи от екструдиран клинкер – изключително износоустойчиви и непроменящи се с времето, предназначени за облицовки на стени и фасади, за външни и вътрешни подови настилки, за настилки на околни пространства, площади, пешеходни зони и зони с наситен човекопоток, индустриални помещения.


“LITOKOL” – производител на лепила, фугиращи смеси, хидроизолационни обмазки и редица други материали на строителната химия.


SAINT GOBAIN ISOVER Italia с търговска марка “BITUVER” е един от водещите производители на битумно-полимерни хидроизолационни мембрани . Фирмата предлага богата гама мембрани от всякакъв клас - еластомерни мембрани от SBS модифициран битум; еластопластомерни мембрани от APP модифициран битум; мембрани със зърнеста минерална посипка; мембрани, каширани с медно и алуминиево фолио и др.


“A & T EUROPA” – инженерингова фирма, която произвежда, пречиствателни инсталации за плувни басейни, уреди за почистването им и химикали за поддръжка качествата на водата, PVC фолио за облицовка и водни атракции.


 
 
 

“TREND GROUP” – фирма, която произвежда и представя техническите, функционални и декоративни възможности на стъклената мозайка за облицовки, настилки и декоративно оформление на басейни и мокри помещения. Фирмата предлага безкрайни варианти с комбинации от различни цветове, бордюри, специални ефекти и декори.