Фирма “Trend group”s.p.a. е създадена през 2000 година от  г-н Пино Бизаца.  От тогава до този момент,  „Хабитат Интернешънъл“ ООД  е основен неин партньор за Българския пазар.

“Trend group”s.p.a  е световно известен производител на стъклени мозайки, плочки от стъклени и гранитни англомерати. Фирмата е базирана във Виченца, Италия. За азиатския пазар работи оперативен офис в Индия. Централни търговски офиси има в Ню Йорк, Хонконг, Куала лумпур и Москва. Представители на “Trend group”s.p.a са пръснати из десетки държави по света.

Производството на фирмата съчетава най-добрите традиции на старото артистично занаятчийство и  модерните компютърни технологии. Съвременните компютърни технологии, четиридесетгодишният опит на собственика и неговия екип в тази област и италианските дизайнери, известни като майстори в областта на мозайките и тяхното приложение обяснява изключително високите естетически качества на производството на “Trend group”s.p.a. Основна идея при създаването на фирмата е да се излезе на световния пазар с “джобна” мултинационална компания, способна да задоволи търсенето и в третия свят, колкото и условно да звучи този термин в наши дни.

Покритията от стъклена керамика  и агломерати са елегантни и дискретни, съчетаващи се перфектно с околната среда, дълготрайни и лесни за поддържане. Малките размери на стъклените плочици позволяват безпроблемно полагане на места със сложни форми и в елегантни извивки. Мозайките са в различни багри, нюанси и безкрайна комбинация от цветове.  Могат да се ползват за интериорни решения, облицовки на стени и колони, различни дизайнерски елементи и разбира се - за басейни. Дори хора, които не обичат водата са привлечени да влязат в басейна и изпитат радостта и удоволствието от допира с красотата, създадена от играта на светлината и водата. С   мозайките  могат да бъдат възпроизведени в различен формат и цветове всякакъв вид пана, картини и десени по желание  на клиента.